Υποδομές

   
Εγκαταστάσεις
 
 

Συμμορφούμενοι με τις απαιτήσεις των συνεργαζομένων πανεπιστημίων και τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, το CityU διαμόρφωσε και εξόπλισε όλες τις εγκαταστάσεις του ώστε να προσφέρει στους φοιτητές υψηλού επίπεδου εκπαίδευση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Το CityU παρέχει μοντέρνες τάξεις, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύγχρονη βιβλιοθήκη, καθώς και καφετέρια.

Το πλήρως εξοπλισμένο κτίριο του CityU βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας.

Βιβλιοθήκη
 
 

Η βιβλιοθήκη του CityU περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό βιβλίων και επιστημονικών περιοδικών και προσθέτει νέους τίτλους σε τακτική βάση ώστε να επεκτείνει τις γνώσεις των φοιτητών όσο περισσότερο γίνεται. Ο ηλεκτρονικός κατάλογος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, η πρόσβαση στοn EBSCO, και η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Cardiff Met επεκτείνονται συνεχώς.

Οι υπηρεσίες χρήσης των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών καθώς  και η πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρονται στους φοιτητές χωρίς χρέωση με την καθοδήγηση της βιβλιοθηκάριου.

Καφετερία
 
 

Στην καφετέρια στο CityU, προσωπικό και φοιτητές μπορούν να περάσουν ευχαρίστα τα διαλλείματα τους ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα τους, απολαμβάνοντας καφέ, σνακ κ.α

Αίθουσες διδασκαλίας & Άλλες εγκαταστάσεις
 
 

Οι διαλέξεις γίνονται σε ευρύχωρες αίθουσες εξοπλισμένες με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Δυο από τους έξη ορόφους του κεντρικού κτηρίου του CityU, χρησιμοποιούνται σαν γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων για το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό και τρεις όροφοι σαν αίθουσες διαλέξεων και εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

footfetishbb.com
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Αφήστε Μήνυμα
close slider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ