Σύλλογος Αποφοίτων

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του CityU έχει ως στόχο την αμοιβαία υποστήριξη ανάμεσα στα μέλη του και την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη του καθενός από εσάς καθώς και την καθιέρωση του CityU ως εκπαιδευτικού οργανισμού υψηλής ποιότητας.

Αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, τους ενώνει όλους μαζί έτσι ώστε να προχωρήσουν σε μελλοντικές δραστηριότητες. Είναι το όραμα μιας οικογενειακής σχέσης που ενθαρρύνει τη σχέση και την υποστήριξη ανάμεσα στα μέλη της, απαιτεί συλλογική και ενεργή συμμετοχή, και είναι απαραίτητη για την μελλοντική τους πορεία.

Ο Σύλλογος σπουδαστών και αποφοίτων διατηρεί και παρέχει πρόσβαση σε βάση δεδομένων των μελών που κατέχουν διάφορες θέσεις σε ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις και προσφέρει ευκαιρίες για εύρεση εργασίας εντός του δικτύου του, σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Κολεγίου.

Επίσης, ο Σύλλογος αναζητά όλους τους απαραίτητους πόρους για την επιτυχία του Συλλόγου. Επιθυμία του είναι να συμμετάσχετε και εσείς με όποιον τρόπο επιλέξετε στη λειτουργία και την επιτυχία του Συλλόγου του Κολλεγίου.

Η ομάδα του συλλόγου Αποφοίτων.

     

Προσωπικό Προφίλ


Όνομα *


Επίθετο *


Ημερομηνία Γέννησης*


Χώρα


Τηλέφωνο Επικοινωνίας*


E-mail Επικοινωνίας*


 


Ακαδημαϊκό Προφίλ (CityU)


Τμήμα Σπουδών*


Αντικείμενο (ειδικότητα) Σπουδών *


Προπτυχιακό Πρόγραμμα


Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα


Έτος Έναρξης


Έτος Αποφοίτησης


 


Έπαγγελματικό Προφίλ


Θέση / Τίτλος Εργασίας*


Επωνυμία Εταιρίας *


Επαγγελματικό Μέλος


Χόμπυ & Ταλέντα


Κωδικός Ασφαλείας

captcha


 

footfetishbb.com
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Αφήστε Μήνυμα
close slider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ