Μήνυμα Προέδρου CityU

 

Χαιρετισμός από τον Ηλία Φιλίππου – Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Λευκωσίας

 

Ένα πραγματικά ειλικρινές καλωσόρισμα σε όλους εσάς που θεωρείτε το CityU το ιδανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα φιλοξενήσει τις μελλοντικές σας ακαδημαϊκές φιλοδοξίες.

Λειτουργώντας σε μια αμερόληπτη και ποικιλόμορφη κοινότητα, το CityU δίνει μεγάλη έμφαση στην ικανότητα της μεταφοράς γνώσεων μέσω υψηλού επιπέδου τρόπων διδασκαλίας, σε ένα περιβάλλον που αντανακλά αξίες και ενθαρρύνει την ακεραιότητα.

Πολύ καλά σχεδιασμένα προγράμματα που διδάσκονται και υποστηρίζονται από την υψηλά καταρτισμένη ομάδα του CityU, θα σας διαμορφώσουν ακαδημαϊκά αλλά και θα ολοκληρώσουν την προσωπικότητά σας – μια ιδιαιτερότητα που πάει να εκλείψει στις μέρες μας.

Στο CityU πιστεύουμε στους μαθητές που έχουν δεσμευτεί στην επιτυχία και μαζί θα βάλουμε στην άκρη όλα τα εμπόδια της καθημερινότητας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και να αγγίξουμε το όνειρο.

 

Καλωσορίσατε στο CityU!

footfetishbb.com
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Αφήστε Μήνυμα
close slider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ