Λίγα λόγια για εμάς

     

Το CityU ξεκίνησε αρχικά τη λειτουργία του με προγράμματα σπουδών στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σήμερα, έχει διευρύνει τα προσφερόμενα ακαδημαϊκά προγράμματα του, παραμένοντας πιστό στην αποστολή του: την παροχή ακαδημαϊκών προγραμμάτων που επικεντρώνονται στο φοιτητή με προσανατολισμό στο αποτέλεσμα, έτσι ώστε κάθε απόφοιτος να αποτελεί ένα ικανό και εξειδικευμένο στέλεχος στην επαγγελματική κοινότητα όπου ανήκει.

Το CityU, σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University, προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγραμμάτων σπουδών στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ξενοδοχειακών και Τουρισμού, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Πληροφορικής, Νομικής για Επιχειρήσεις και Ψυχολογίας.

Το Ακαδημαϊκό προσωπικό του CityU αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές και καταξιωμένους επαγγελματίες, με άριστη γνώση του αντικειμένου που διδάσκουν. Η επιλογή του Ακαδημαϊκού προσωπικού υπόκειται σε ιδιαιτέρως αυστηρές διαδικασίες και οι αξιολογήσεις γίνονται βάσει προδιαγραφών που ισχύουν στην ποιοτική εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο τρόπος φοίτησης – full time ή part time – επιλέγεται από τον φοιτητή, ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόγραμμα του.

O συνδυασμός ποιοτικής εκπαίδευσης, ευέλικτου σχεδιασμού των προγραμμάτων σπουδών, η συνεχής δημιουργία νέων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών ευκαιριών, έχουν ως αποτέλεσμα κάθε πτυχίο του CityU να αποτελεί εγγύηση γνώσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

footfetishbb.com
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Αφήστε Μήνυμα
close slider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ