Υποδομές

Κολεγιακός χώρος Λευκωσίας

Συμμορφούμενοι με τις απαιτήσεις των συνεργαζομένων πανεπιστημίων της αλλοδαπής και τις απατήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, το CUCN διαμόρφωσε και εξόπλισε όλες τις εγκαταστάσεις του ώστε να προσφέρει στους φοιτητές υψηλού επίπεδου εκπαίδευση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Το CUCN λειτουργεί σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο στο κέντρο της Λευκωσίας, με μοντέρνες τάξεις, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και μια σύγχρονη βιβλιοθήκη.

Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό βιβλίων και επιστημονικών περιοδικών και προσθέτει νέους τίτλους σε τακτική βάση ώστε να επεκτείνει τις γνώσεις των φοιτητών όσο περισσότερο γίνεται. Αριθμός ηλεκτρονικών υπολογιστών προσφέρονται στους φοιτητές χωρίς χρέωση για τη δική τους εξυπηρέτηση.

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, η πρόσβαση στο ebsco, και η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του CMU επεκτείνονται συνεχώς. Την βιβλιοθήκη εξυπηρετεί προσοντούχος βιβλιοθηκάριος.

Καφετερία

Στο CUCN Café, το προσωπικό και οι φοιτητές μπορούν να περάσουν ευχαρίστα τα διαλλείματα τους ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα τους, απολαμβάνοντας καφέ, σνακ κ.α

Αίθουσες διδασκαλίας & άλλες εγκαταστάσεις

Οι διαλέξεις γίνονται σε ευρύχωρες αίθουσες εξοπλισμένες με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Δυο από τους έξη ορόφους χρησιμοποιούνται σαν γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων για το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό και τρεις όροφοι σαν αίθουσες διαλέξεων και εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support