Πτυχίο Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών (CUCN)

Το City Unity College Nicosia προσφέρει προπτυχιακό πρόγραμμα στη Διαχείριση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύει αποφοίτους που έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και τα επαγγελματικά προσόντα για να εργαστούν αποτελεσματικά σε μεσαία ή ανώτερα επίπεδα διαχείρισης στη φιλοξενία και στην τουριστική βιομηχανία. Για να είναι αποτελεσματικοί επαγγελματίες, απαιτείται μια σειρά από δεξιότητες, τόσο σε εξειδικευμένους τομείς όσο και στην ίδια τη διαδικασία της διαχείρισης.

Οι απαραίτητες πρακτικές δεξιότητες που αναπτύσσονται στις αρχές του προγράμματος, εξασφαλίζουν ότι οι φοιτητές είναι σε θέση να λειτουργήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά μέσα στο περιβάλλον της τουριστικής βιομηχανίας.

Η πρακτική τους άσκηση στη βιομηχανία αυτή συνδέεται με τις ενότητες των δύο πρώτων ετών, καθώς οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις θεωρητικές γνώσεις τους σε ένα πραγματικό περιβάλλον ξενοδοχείου.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα συμβάλλει στην απόκτηση αυτών των δεξιοτήτων μέσω της έμφασης που δίνει στις επαγγελματικές ειδικές γνώσεις, τις βασικές δεξιότητες, και τις ειδικές διοικητικές ικανότητες.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να εργαστούν σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, κλαμπ, μπαρ, εταιρείες συνεδρίων και εκδηλώσεων, θέσεις ανθρώπινων πόρων, στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, σε επιχειρήσεις catering, σε θέσεις εξυπηρέτησης και υποδοχής πελατών, ή μπορούν να επιλέξουν να γίνουν επιχειρηματίες διαχειριζόμενοι τις δικές τους επιχειρήσεις.

Μαθήματα

Πρώτο Έτος

Ανάλυση Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Περιβάλλοντος

Διαχείριση διαδικασιών τμήματος δωματίων ξενοδοχείου

Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Θεωρία και Πρακτική Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Σχεδιασμός Μεθόδων Προσωπικής Ανάπτυξης

Επιχειρησιακές Εφαρμογές

Πρακτική Εξάσκηση

Σεμινάριο Εξυπηρέτησης Πελατών

Πρακτική Οργάνωσης και Λειτουργίας Ξενοδοχείων

Δεύτερο Έτος

Ξενοδοχειακές Λειτουργίες και Ελεγκτική Διαχείριση

Διαχείριση Θεμάτων Μαγειρικής Τέχνης

Νομοθεσία και Ηθική στον Τουριστικό και Ξενοδοχειακό κλάδο

Μάρκετινγκ για Τουρισμό, Ξενοδοχειακά και εκδηλώσεις

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού για Τουρισμό, ξενοδοχειακά και εκδηλώσεις

Εισαγωγή στις Μεθόδους Έρευνας

Πρακτική Εξάσκηση

Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός Επιχειρήσεων

Ολοκληρωμένη Θεματική Εργασία

Πρακτική – Συστήματα καθοδήγησης (Επιμέλειας) και επίβλεψης Ξενοδοχείων

Τρίτο Έτος

Διεθνής Τουριστική και Ξενοδοχειακή διαχείριση

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού

Μάρκετινγκ, Διαφήμιση, Πωλήσεις, Δημόσιες Σχέσεις για Τουρισμό, Ξενοδοχειακά και Εκδηλώσεις

Λογιστικά για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Επιχειρηματικότητα και Επιχειρησιακός Σχεδιασμός

Χρηματοοικονομικά Επιχειρήσεων

Ερευνητική μεθοδολογία

Εργασία Επιχειρηματικού & Ερευνητικού Περιεχομένου

Ερευνητική – Πτυχιακή

Ανάλυση ειδικού θέματος πεδίου

Διαχειριστή Εσόδων Επιχείρησης

 

Προϋποθέσεις Εγγραφής

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί συνέντευξη ή παρακολούθηση συγκεκριμένων προπαρασκευαστικών μαθημάτων ή εισαγωγικές εξετάσεις ή αξιολόγηση προηγούμενης γνώσης σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του προγράμματος
  • Τήρηση των προϋποθέσεων για επάρκεια στην αγγλική γλώσσα επιπέδου Β2

 

Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα;

Πληροφορίες Προγράμματος

Σχετικά Προγράμματα

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support