Πτυχίο στα Επιχειρηματικά Οικονομικά (CMU)

Το City Unity College Nicosia σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University προσφέρει σειρά μαθημάτων στους τομείς της Λογιστικής, Οικονομίας και Οικονομικών.

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τις θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για επαγγελματική ανέλιξη σε οργανισμούς που λειτουργούν σε ένα δυναμικό περιβάλλον.

Η μοναδικότητα του προγράμματος έγκειται στην εφαρμοσμένη γνώση και την κριτική κατανόηση σε επιχειρηματικό πλαίσιο προκειμένου οι φοιτητές να έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Κατά το πρώτο έτος οι φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα εισαγωγής σε μικρο-και μακροοικονομία και αποκτούν τις απαραίτητες ποσοτικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες για να επιτύχουν στις σπουδές τους και στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους οι φοιτητές εισάγονται σε θέματα της οικονομίας σε πιο προχωρημένο επίπεδο και αποκτούν γνώσεις για τον οικονομικό σχεδιασμό μιας επιχείρησης και τη διεξαγωγή έρευνας.

Το τρίτο έτος επικεντρώνεται στην εφαρμογή της οικονομικής θεωρίας και τη στρατηγική διαχείριση με τη δυνατότητα ανάληψης διατριβής ή υλοποίησης επιχειρηματικού έργου.

Μαθήματα

Εισαγωγή στη Μικροοικονομική θεωρία

Ποσοτικές Μέθοδοι

Επιχειρηματικότητα και Επιχείρηση

Εισαγωγή στη Μακροοικονομική Θεωρία

Χρηματοοικονομικά για Διευθυντικά Στελέχη

Εισαγωγή στα Πληροφοριακά Συστήματα

Προσωπική Βελτίωση και Ανάπτυξη

Μικροοικονομική Θεωρία ΙΙ

Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός για Επιχειρήσεις

Μεθοδολογία Έρευνας για Οικονομολόγους

Μακροοικονομική Θεωρία ΙΙ

Αναπτύσσοντας τη Σύγχρονη Επιχείρηση

Σύγχρονα Θέματα Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

Εφαρμοσμένη Μικροοικονομική Θεωρία

Στρατηγική Διαχείριση

Διαχείριση Έργων Πληροφορικής

Εφαρμοσμένη Μακροοικονομική Θεωρία

Εργασία δεξιοτήτων απασχολησιμότητας

Πτυχιακή Εργασία

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει:

  • να έχουν απολυτήριο Λυκείου
  • σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί συνέντευξη ή παρακολούθηση συγκεκριμένων μαθημάτων ή εισαγωγικές εξετάσεις ή αξιολόγηση προηγούμενης γνώσης σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του προγράμματος
  • να πληρούν τις προϋποθέσεις για επάρκεια στην αγγλική γλώσσα

 

Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα;

Πληροφορίες Προγράμματος

Σχετικά Προγράμματα

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support