Σχέδιο «Σπουδάζω Μόνος»

To CityU δίνει την ευκαιρία σε 10 ενδιαφερόμενους να επωφεληθούν του σχεδίου «Σπουδάζω Μόνος».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και απόκτησε αξιολογημένο τίτλο σπουδών χωρίς να επιβαρύνεις τον οικογενειακό προϋπολογισμό, καταβάλλοντας μόνο την Κρατική Χορηγία.

  Το σχέδιο αφορά τα πιο κάτω προγράμματα σπουδών:

CITYU PROGRAMMES OF STUDY

  • Diploma in Retail & Merchandising Management (2 Years)
  • Diploma in Hospitality & Tourism Animation (2 Years)
  • B.A. in International Hospitality & Tourism Management (4 Years)
 

CARDIFF METROPOLITAN UNIVERSITY PROGRAMS

  1. B.A. (Hons) in Accounting & Finance (3 Years)
  2. B.A.(Hons) in Business & Management Studies (3 Years)

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Για πληροφορίες σχετικά με τo σχέδιο του CityU, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

* Name

* Surname

* Phone

* E-mail

Program of interest

Comments

Όροι και προϋποθέσεις
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Μέσης Εκπαίδευσης.
2. Το σχέδιο «Σπουδάζω Μόνος» ισχύει για όλα τα έτη φοίτησης νοουμένου ότι η φοίτηση ολοκληρωθεί στη κανονική διάρκεια σπουδών. Σε αντίθετη περίπτωση, ο φοιτητής/φοιτήτρια θα επιβαρύνεται με τα ανάλογα δίδακτρα σπουδών 3. Αιτήσεις για σπουδές μερικής παρακολούθησης ή εξ αποστάσεως δεν γίνονται δεκτές. 4. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι δικαιούχοι Κρατικής Χορηγίας, η οποία θα παραχωρείται στο Κολέγιο ως μοναδική οικονομική υποχρέωση του φοιτητή/φοιτήτριας. 5. Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για τα προγράμματα του Cardiff Metropolitan University πρέπει να είναι δικαιούχοι του μέγιστου ποσού κρατικής χορηγίας (3.420 ευρώ) 6. Η σειρά προτεραιότητας αυτών που πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του σχεδίου ορίζεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής καταχώρισης των προσωπικών τους στοιχείων.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Αφήστε Μήνυμα
close slider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ