Επαγγελματίας Στενοδακτυλογράφος (Ελληνικά)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γραμματείς, στελέχη και υπαλλήλους γραφείου στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι στενοδακτυλογραφούν κείμενα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη της ειδικότητας των στενογράφων σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάγκη πιστοποίησης και κατάρτισης του κάθε επαγγελματία, έγκειται στην έλλειψη των εκπαιδευμένων στενογράφων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Το σεμινάριο κατάρτισης με τίτλο “Επαγγελματίας Στενογράφος – (Ελληνικά) ” αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία ο οποίος θέλει να αποκτήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο των στενογράφων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες του οργανισμού ή της επιχείρησης στην οποία εργάζονται, για την τήρηση των πρακτικών συζητήσεων και συνεδριάσεων, χρησιμοποιώντας το στενογραφικό σύστημα.

Επιπλέον, θα έχουν λάβει τις απαραίτητες γνώσεις αποστενογράφησης και δακτυλογράφησης των πρακτικών, διασφαλίζοντας έτσι την παραγωγικότητα και την μεθοδικότητα του οργανισμού ή της επιχείρησης σε όλα τα επίπεδα.

 

Οι συμμετέχοντες αναμένεται να μάθουν:

  • Να στενογραφούν με ορθότητα κατά λέξη συζητήσεις και συνεδριάσεις.
  • Να αποστενογραφούν τα κείμενα.
  • Να δακτυλογραφούν σε άριστο επίπεδο όλα τα κείμενα ελληνικής γλώσσας.
  • Να αναλαμβάνουν πλήρως την οργάνωση του αρχείου καθώς και του τμήματος πρακτικών κάθε οργανισμού ή επιχείρησης.
  • Να διασφάλιζουν το απόρρητο εγγράφων και τεκμηρίων.
  • Να αναλαμβάνουν την οργάνωση και η σωστή λειτουργία της γραμματείας του οργανισμού ή επιχείρησης.
  • Να διατηρόυν την ομαλή λειτουργία της γραμματείας σύμφωνα με  δομές οργάνωσης του κάθε οργανισμού ή επιχείρησης.
  • Να γνωρίζουν και να τηρούν τον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Αφήστε Μήνυμα